Hladilniški prevozi

Specializirani smo predvsem za t. i. frigo prevoze, kar pomeni prevoze blaga z nadzorovanim temperaturnim režimom od –27 do +30 stopinj Celzija. Že več kot 20 let uspešno sodelujemo s podjetji, za katere opravljamo prevoz zdravil, sadja, zelenjave, mesa ter drugega hitro pokvarljivega ali temperaturno občutljivega blaga.

Prevoze izvajamo predvsem na področju Srednje in Zahodne Evrope, Baltiških držav, Balkana, Rusije, Belorusije, Ukrajine in Kazahstana. S sodobnim parkom in preverjenimi šoferji vam omogočamo hiter in zanesljiv transport po konkurenčnih cenah. Naša vozila so opremljena tudi s termografi, kar nam in vam omogoča sledljivost temperaturnega režima tovora in izpis temperaturne zgodovine.

KONTAKT

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.