O podjetju

Podjetje Koblar Damijan s.p. s sedežem v Škofji Loki, deluje na področju mednarodnega cestnega prometa, specializirano pa je predvsem v prevozu blaga z nadzorovano temperaturo.
Že več kot 20 let uspešno sodelujemo s podjetji, za katere opravljamo prevoz zdravil, sadja, zelenjave, mesa.

Naš trud za kakovostno opravljanje dejavnosti izkazujemo s prijaznim in profesionalnim pristopom do strank; to ohranjamo s stalnim dostopom do vseh informacij, posredno pa tudi s kvalificiranimi vozniki ter z redno in strokovno skrbijo za vozni park.

Naša usmeritev je predvsem na področju Srednje in Zahodne Evrope, Baltiških držav, Balkana, Rusije, Belorusije, Ukrajine in Kazahstana.

Smo malo podjetje z velikimi cilji, naše vodilo je v prvi vrsti popolna zadovoljitev stranke, biti odgovorno podjetje, ki stoji za svojimi dejanji, delovati v skladu s predpisi in nenazadnje ohranjati prijazno delovno okolje.

KONTAKT

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.